مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری پدر بازنشسته

با سلام. من دانشجوی ورودی سال 1400 دانشگاه فرهنگیان هستم. تا قبل از اینکه در این دانشگاه پذیرفته شوم حقوق پدر بازنشسته فرهنگی خود را دریافت می کردم تا اینکه به من گفتن به علت اینکه شما دانشجو معلم هستید و کمک هزینه تحصیلی ناچیزی را دریافت می کنید نمی توانید حقوق پدرتان را بگیرید و علنا زحمت 25 سال زحمت یک فرهنگی به باد می رود. میخواستم بدونم که با توجه به قانون جدید بیمه دانشجویی که تازه تصویب شده آیا امکان دارد که حقوق مجددا واریز شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه دانشجویی تاثیری ندارد
شما به استناد اینکه مبلغ هزینه تحصیلی ناچیز است موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه چنین تعیین شده به محض واریز حقوق و درآمد برای فرزندان مستمری قطع می‌شود