مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید وکیل نامزد بنده یه پرونده ای تو دادگاه عمومی حقوقی باز کردن با موضوع طرح رسیدگی بدوی و موضوع خواسته های مطالبه خسارات دادرسی همزمان با خواسته اصلی و مطالبه مهریه. خواستم بدونم این دقیقا یعنی چی؟ آیا مطالبه مهریه تو حوزه دادگاه خانواده نیست؟ آیا ایشون تو این دادگاه برای مهریه شکایت کردن یا مطالبه خسارت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همون مطالبه مهریه است.
بعد از صدور حکم قطعی دا‌دخواست اعسار بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطالبه مهریه در صلاحیت دادگاه خانواده میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی مطالبه اصل مهریه و هزینه دادرسی که به حساب دادگستری واریز شده است و سایر هزینه ها

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای مطالبه مهریه است و ایرادی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مطالبه مهریه در صلاحیت دادگاه خانواده میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه و خسارت دادرسی بله مهریه در صلاحیت دادگاه خانواده است. دادخواست اعسار دهید