مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی تعزیرات

باسلام و عرض ادب

دوسال پیش یه غرفه آرایشی داشتیم تو مشهد اومدن چن قلم رژ و اقلام ارایشی بردن از تعزیرات با اسم کالای قاچاق. اونموقع پی گیر شدم زمان کرونا بود گفتن چیز مهمی نیس چون بار اول بوده و مقدارش کم بخشش میخوره.

الان من که برگشتم تبریزم بعداین همه وقت پرونده رو دادن حکم گرفته پیامک جریمه نقدی برای من اومده.

میخواستم ببینم با توجه به اینکه تبریزم چجوری میتونم اول حکمو ببینم که چقدره مبلغش. بعدببینم که پرداخت کنم یا اعتراض.

اصلا نمیدونم از کدوم سایت و سامانه باید برم حکمو ببینم و هیچ رمزو پسوردی هم ندارم جز شماره پرونده واینجورچیزا که اونم تو اس ام اس اومده

لطف بزررگی میکنین اگر راهنماییم کنید پدرم مریضه بیمارستانه درگیراونم

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

با سلام . از طریق اطلاعات تلفن شماره تعزیرات رو بگیرید و صحبت کنید