مشاوره حقوقی رایگان - تعلق مستمری زن به شوهر و فرزند بعد از فوت

اگر یک زن که بیمه مشاغل آزاد پرداخت می نماید فوت نماید، مستمری او بر اساس تسهیمی که در قانون پیش بینی شده، پنجاه درصد به همسر و 25 درصد به فرزندان، به شوهر وی هم تعلق میگیرد؟
به عبارتی منظور از کلمه همسر (اعم از زن یا شوهر) می باشد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر زوج بالای 60سن داشته باشد و مستمری نداشته باشد و تحت تکفل زوجه بوده باشد میتواند دریافت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی اگر بالای 60 سال داشته باشد تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درصورت داشتن 60 سال و تحت تکفل زوجه باشند بله

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر مگر در بعضی موارد خاص مثل 60 سال به بالا بودن و تحت تکفل بودن

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شوهرتحت شرایطی مستمری تعلق میگیرد مانند اینکه تحت تکفل زوجه بوده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله همسر می تواند از صندوق
درخواست مطالبه مستمری نماید اگر

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅همسر فقط زوجه است
✅اما اگر زوج دارای شریط خاص باشد شامل وی میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر همسر وی تکفل وی بوده باشد و شرایط مستمری به داشته باشد بله در غیر اینصورت خیر