مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

باسلام اینجانب یکسال هست که واحدی در ساختمانی 15 واحدی خریداری کردم واحد بالای سر ما ازهمان روزاول بامزاحمت سروصدای خودشان باعث سلب آسایش اینجانب وخانواده م شدن اعم ازدویدن وکشیدن اثاثیه روی زمین وکوبیدن وسایل که هرچی تذکر وخواهش وتمنا بجایی نرسید ومن ناچار ازپلیس 110 درخواست مامور کردم وبعداز آن هم ازطریق دادگاه حل اختلاف شکایت نمودم که ایشان دردادگاه حاضر نشدن ومسئول پرونده تلفنی ازایشان تعهد اخلاقی گرفتن که دیگرمزاحمتی نداشته باشن.ایشان هم طبق معمول سروصدارو به گردن همسایه ی یک طبقه بالاتر انداختنو وازضعف ساختمان گفتن خلاصه مسئول پرونده با گرفتن تعهد اخلاقی ازایشان رضایت منو گرفتن.ازاون تاریخ دوسه ماه میگذره وازمزاحمت ایشان کم نشده هیچ با لجبازی وایجاد سروصدای اضافی بیشتر ایجاد مزاحمت میکنن و ادعا میکنن که شکایت راه بجایی نمیبره ودرشرایط فعلی مملکت مخصوصاً آخر شکایت بجایی نمیرسه.لطفاً راهنمایی کنید که ازچه طریق میتوان ایشان را مجبور به رعایت اصول آپارتمان نشینی کرد. سپاسگزارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

متاسفانه یاباید راه قانونی وشکایت را ادامه دیهید یا اینکه شما خود از ان منطقه خارج شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مدیریت ساختمان پیگیری کنید