مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام و احترام
درسال 1399 زمینی به قیمت متری 3 میلیون واقع در رویان خریداری کردم و در هنگام خریداری ملک فروشنده اعلام نکرد که زمین کاربری مسکونی ندارد و کاربری کشاورزی دارد و متاسفانه در قرارداد هم اشاره ای به کاربری نشده است و قیمت زمین با کاربری کشاورزی را در اون زمان با قیمت 3 برابر به بنده فروختن
ضمنا من بابت زمین 4 فقره چک به مبالغ 150 و دوتا چک 300 و یک چک 200 میلیونی صادر نموده که چک های 150 و چک 300 در قبال ماشین و یه چک به مبلغ 290 میلیون پرداخت نموده ام. همچنین لازم به ذکر است که دو تا از چک های بنده به مبلغ 300 ( که از مبلغ این چک 290 میلیون پرداخت شده است) و 200 برگشت زده اند و با چند بار تماس با فروشنده و درخواست برای اوردن لاشه چک ها به مدت 1 سال خودداری نموده اند که با ارسال اظهارنامه و مراجعه فروشنده باز هم از اوردن لاشه های چک خودداری ننموده اند . همچنین باتوجه به این که یک چک مبلغ 300 در قبال اخذ ماشین وصول شده است و ماشین اخذ شده طی دو بار وکالتنامه رسمی به نام نزده و هنوز با پلاک ماشین که به نام بنده است از ماشین استفاده میشود باتوجه به موارد فوق الذکر
در اینجا من سه تا سوال خدمت وکلای محترم دارم
1- من بابت اینکه کاربری زمین خریداری شده که کشاورزی بوده به جای کاربری مسکونی چه دعوایی می توانم مطرح کنم؟
3- با توجه به اینکه چک های بنده را نمی اورد چه دعوایی در محاکم مطرح نمایم؟
4- ایا میتوانم بابت اضافه پرداخت زمین مطالبه خسارت نمایم ؟
خواهشمندم مرا راهنمایی نمایید باتشکر

پاسخ ها :

مغایرت کاربری زمین خریداری شده استرداد لاشه چک معامله زمین