مشاوره حقوقی رایگان - حکم زنای مرد مجرد با زن متاهل و حامله شدنش

سلام وقت بخیر. من مدت شش ماه با یک دختر خانومی رابطه داشتم و تو این مدت هم رابطه جنسی باهم داشتیم خیلی زیاد. و هر دو علاقه زیادی هم بهم داشتیم تا اینکه بعد شش ماه گفت شوهر داره و نزدیک یک سال و نیم که جدا شده ولی از شوهره طلاق نگرفته الان بعد از اینهمه مدت به زور خونواده خودش برگشته پیش شوهرش. حالا نزدیک دو ماهه پریود نشده و میگه حامله اس. میخاسم بدونم اگه شوهرش بفهمه چه اتفاقی میفته و حکم من که نمیدونستم ایشون شوهر داره و حکم این خانوم چیه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه حکم چنین مواقعی حدزنا محصنه است ومگر انکه شرایطی در پرونده فراهم شود که عدم اطلاع شما به اثبات برسد که مجازات ان تقلیل می‌یابد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما از جهات مختلفی قابل بررسی خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت اگر شرایط احصان وجود داشته باشد یعنی زن متاهل بوده باشد حد رجم ودر صورت عدم امرای رجم صد ضربه شلاق وبرای شما نیز صد ضربه شلاق واحتمالا مجازات تکمیلی مثلا تبعید به شهرستان دیگر خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت شود زنای محصنه است و رجم مجازات آن میباشد مگر اینگه شما ثابت کنید اطلاع از محصنه بودن خانم نداشتید که در اینصورت شلاق تعیین میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال در صورت اثبات شما به مجازات زنا یعنی صد ضربه شلاق محکوم می شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نتایج این جرم می تواند متونع باشد مانند رجم یا شلاق یا تبعید