مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت برای زمین دستدارمی

سلام خسته نباشید. برای گرفتن سند مالکیت یک زمینی که سند دستدارمی داره باید چیکار کرد؟ البته چندین مرتبه دست به دست شده و فقط قولنامه نفر قبلی در دسترسه. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

از طريق اداره ثبت مربوطه اقدام نماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مالکیت شما و ایادی قبلی احراز بشود و سپس باید درخواست سند مالکیت طبق ماده 147 قانون ثبت اسناد
یا طبق قانون تعیین تکلیف را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق اداره ثبت اسناد و املاک درخواست سند مالکیت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت درخواست سند بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به اداره ثبت محل ملک مراجعه نمایید و درخواست سند مالکیت نمایید