مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

با سلام
من ملکی را از طریق مزایده به صورت قانونی خریدم و تمام مراحل را بصورت قانونی پیش بردم و در آخر سند تک برگی بنامم در آمد و خواهان نیز تمام حق و حقوق خود را از دادگاه گرفت. ولی خوانده حکم ابطال از تجدید نظر گرفته من باید چه کار کنم الان بیش از 5ماه هست که من دوندگی و هزینه می‌کنم و تورم من باید چه کار کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر طبق رای دادگاه ، مزایده ابطال شده باشد شما باید ملک را مسترد نمایید مگر

یک وکیل

بدين شكل امكلن راهنمايى نيست و مدارك و مستندات شما مى بايست بررسى شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ابطال شده باید ملک را مسترد کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که مال غیر فروخته شود و مالک آن را تنفیذ ننماید، معامله باطل و مال مسترد میشود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقدام خاصی متصور نیست باید نتیجه قطعی اجرایی شود

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

اگر حکم به ابطال مزایده صادر شده متاسفانه باید ملک رامسترد کنید و مبالغ پرداختی را دریافت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مزایده ابطال گردد دلایل ابطال باید بررسی شود واحتمالا انجام وتجدید مزایده وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ابطال مال مورد مزایده باید مسترد گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما مبالغ تادیه شده را می‌توانید دریافت نمایید.