مشاوره حقوقی رایگان - با سلامی دوباره به حضور وکلای عزیز

من سالهای قبل در موسسه ... با مبلغ 140 میلیون سپرده کوتاه مدت باز کردم ولی متأسفانه بعد مدت کمی حسابها بلوکه کردن و مبلغ رو به خودم بازگشت نشد و گفتن چون مبلغت زیاده کم کم بهت برمی گردونیم و طی چندین ماه خرد خرد همون 140 میلیون رو به خودم برگردوندن و 2 سالی کشید تا اینکه مانده سپردم رسید به 20 میلیون مانده که گفتن نمیشه و این 20 میلیون مال موسسه هست و بلوکه شده و تنها تو نیستی که پولت بلوکه شده و چندین سپرده گذار هستن که نتونستن از موسسه ... پولشونو بگیرن و متأسفانه همون 20 میلیون مانده در حساب موسسه ... بلوکه شد . من چیکار باید بکنم که این پولم رو ازشون بگیرم و هر دفعه که رفتن موسسه چشم ترس کردن و به مأمور انتظامی زنگ میزنن که نمی تونی از ما پولتو بگیری. من چجوری پولمو از اینا بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه موسسه و مدیران عامل دادخواست مطالبه وجه دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید