مشاوره حقوقی رایگان - فراهم کردن موجبات فساد و فحشا و دعوت به عمل منافی عفت

با سلام خدمت بزرگواران بنده چند ماه پیش به سه اتهام زیر متهم شدم
1-انتشار تصاویر مستهجن در فضای مجازی
2-فراهم کردن موجبات فساد و فحشا ( از طریق ایجاد گروه تلگرامی همجنسگرایی مردان و و دعوت ..)
3-دعوت مردم به ارتکاب عمل منافی عفت در فضای مجازی

طبق گزارش پلیس فتا چیزی در گوشی بنده یافت نشد . البته متهمین این پرونده 6 نفر هستن . که ظاهرا در گوشی بقیه مدارکی پیدا و پیوست پرونده کردن.
و البته فتا بنده هم از طریق فرد دیگری پیدا کردن که اسم منو برده .

حکم اولیه دادگاه این هست :

به تحمل دو سال حبس تعزيری بابت اتهام انتشار تصاوير مستهجن در فضاي مجازي و نيز رای بر محکوميت
هريک از متهمين به تحمل يکسال حبس تعزيری بابت دعوت مردم به ارتكاب عمل منافي عفت در فضاي مجازي و نيز
هريک ازمتهمين را به شش سال حبس تعزيری بابت اتهام فراهم كردن موجبات فساد و فحشاء )از طريق ايجاد گروه هم
جنس گرايی مردان و مديريت آن توسط متهمان و همچنين دعوت از افراد مذکر در گروه جهت عمل منافی عفت)لواط( با
انتشار عکس و فيلم های مستهجن،( صادر و اعلام می گردد.

که الان بنده اعتراض زدم و با سند فعلا بیرون هستم

خواستم بدونم با توجه به اینکه مدرکی برعلیه من وجود ندارد حکم دادگاه تجدید نظر ممکنه چی باشه ؟؟؟
وکیلی که دارم میگه که قاضی مستندات کلی پرونده که مربوط به بقیه متهمین هستو دیدهو رای داده و توجهی به شخص تو نکرده و همه را با یک چوب رانده

خواستم نظر شما را در این مورد برای دادگاه تجدید نظر بدونم.
و ایا کسی هست که بتونه کمک 100 درصدی بکند ؟؟ در شیراز ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سایت با وکلای شیراز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، جهت ارائه راهکار حقوقی ، نیاز به
بررسی مستندات و اخذ توضیحات
بیشتر خواهد بود