مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دزدی از کارگاه بعلت سابقه دار بودن

باسلام
پسرم 26 ساله که در جوانی دوباراشتباه کرده وهردوبار قانون حبسش کرده درباردوم هرچقدرالتماس کرد دنبال کارش نرفتم تا5ماه ازحبسش هم بیشترکشیده بود که باالتماس زیاد ازشاکیهارضایت گرفتم وآزادشدولی قرارشداگریکباردیگرخطا کنددیگراسمش راهم نیاورم سرقولش ماند 1سال بود راحت شده بودیم2هفته پیش باخانمش حرفش شدوبه علت مشکلات خانوادگی نتوانست سرکارش بروددوروز پیش ازمن خواهش کردباصاحب کارش حرف بزنم تابه سرکارش برگردد من هم قبول کردم فرداظهرخانمم بهم زنگ زد به خودم گفتم حتما بخاطر کارپسرم زنگ زده ولی جواب که دادم دیدم کریه کنان گفت صاحب کارپسرمان میگویدازکارگاه دزدی شده پسرشما اینکارراکرده من باعصبانیت به خانه آمدم پسرم باناراحتی شدیدگفت من این کارراانجام نداده ام دیدمن هنوز حرفی نمیزنم مستقیم به حمام رفت وبعدبیرون آمدقرآن رابرداشت به سرش گذاشت وگریه کنان قسم خوردکه من این کارانکرده ام حالا طرف شکایت کرده پسرم ازترسش کلانتری نرفت چون باردوم آگاهی آنقدرشوکر به بیضه هاش زده بودن 3هفته درست راه نمی‌توانست برود گفت حالا که دوسابقه دارم ببین آگاهی چیکارم میکنه خودم رفتم مامورآگاهی کلانتری طوری بامن رفتارکرد که باقاتل زنجیره ای این رفتاررانمیکردن دیدم پسرم راست میگه تابیاد ثابت بکنه من نکردم ناقصش میکنن حالا موندم چیکارکنیم توروخدا کمکم کنین

پاسخ ها :

اتهام سرقت سرقت