مشاوره حقوقی رایگان - دفاع مشروع صدمه بندی عمدی و ضرب و جرح

شخصی قصد فروش زمین مسکونی بنده رو است که با او درگیر شدم ولی آن شخص شکایت کرد و بنده متهم شناخته شده ام حال که من دفاع مشروع از خود داشته و شاهد نیز دارم که چنین قصدی داشته ایا در جرم بنده تاثیر دارد اما شاکی نامه پزشکی قانونی گرفته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما دفاع مشروع محسوب نمی شود.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅دفاع مشروع دارای شرایطی است که در صورت احراز آن شرایط می‌توان گفت دفاع مشروع صورت گرفته و جز موانع مسولیت کیفری است