مشاوره حقوقی رایگان - پرسش درباره تعلق گرفتن مستمری متوفی به فرزند از کار افتاده متاهل وی

با عرض سلام ادب
بنده از سوی کمیسیون پزشکی نزاجا معلول و از کار افتاده شناخته شده ام و شامل تبصره 1 ماده 164 قانون آجا هستم، و بعد از فوت پدر حقوق او به بنده تعلق می‌گیرد.
علیهذا میخواهم بدانم در صورتی که ازدواج کنم باز هم مستمری پدرم به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه در تبصره یک ماده 164 اجا آمده است پرداخت مستمری به صورت مادام العمر به شما پرداخت خواهد شد