مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ماشین

سلام وعرض خسته نباشد،من ماشین پرایدی رادرتاریخ16/11/1400خریدم که پولش رونقددادم وبه گفته خودصاحب ماشین یه کاپوت وگلگیررنگ داشته بقیه بدون رنگ وماشین ازلحاظ بدنه سالم ولی من تابه حال ماشین نداشتم و ازمبایعه نامه ماشین سردرنمیاوردم که این گفته های صاحب ماشین رو بایددرقولنامه قیدشودکه بتونم اقدام به فسخ معامله کنم.بعدازسه روزماشین روبردم تشخیص رنگ میگه ماشین تمام رنگ وچپی هست ..خلاصه ماشین به این قیمتی که من خریدم نمیرزه،ایابرم شکایت کنم هرفم به جایی میرسه الان که 8روزازمعامله گذشته لطفن راهنمایی کنیدممنون میشم

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اظهارنامه فسخ بدهید بعنوان تخلف فروشنده از شرط سالم بودن خودرو. بعد دادخواست تنفیذ فسخ بدهید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید