مشاوره حقوقی رایگان - پرونده تصادف جرحی

برای من اس اماس اومد از دادگاه رای صادر شده .آیا رای در خونه ابلاغ میشود یا باید برم حضوری برم دادگاه و حکم رو دریافت کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگرچه در بیشتر موارد دریافت پیامک به معنی صدور رأی است، اما در برخی مواقع نیز ممکن است رأی حکم صادر نشده باشد و مدیر دفتر اشتباه گزینه مورد نظر را انـتخاب کرده باشد. اگر در سامانه الکترونیکی ثنا ثبت نام کرده باشید، ابلاغ الکترونیکی می شود و برای شما پیام می آید که ابلاغیه صادر شده است. در غیر این صورت رأی به نشانی شما ارسال خواهد شد. البته اگر خودتان هم مراجعه کنید ممکن است رأی به شما ابلاغ شود. همچنین ممکن است رأی صادر شده باشد ولی هنوز ماشین نویسی و امضا نشده باشد و در صورت مراجعه به شما ابلاغ نشود.