مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر درامدن معوض ملکی

باسلام سال 76باغی درملارد راباخانه ای درکرج معاوضه سربسرکردم سال95 برای باغ ماکه معوض بود مدعی پیداشدوپس از5سال قسمتهایی ازباغ مستحق للغیر درامده ومعاوض ماشکایت کرده مامیگیم معاوضه بوده ومشمول خیار تبعض صفقه هم که باشیم محکوم به استرداد ثمن وجبران خسارات وغراماتیم ولی قاضی معامله رابیع تشخیص وخسارت راداده کارشناسی باغ والانه 23ملیارد بدهی اجرایی داریم پدرهم که معاوضه کرده فوت شده وماگرفتاراجرا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اسناد و مدارک شما قابل بررسی می باشد

مینا احمدی

مینا احمدی :

در صورت تمايل از طريق مشاوره تلفني با من تماس بگيريد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا باید قسمتی که مستحق الغیر درآمده است قیمت آن به روز به شما پرداخت بشود
و جهت ارائه پاسخ صریح نیاز به بررسی مدارک و مستندات و اخذ توضیحات
بیشتر و گفتگو خواهد بود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.چون معوض وجه ریالی نبوده غرامات طبق رای وحدت رویه 733 و 811 محاسبه نمی شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید