مشاوره حقوقی رایگان - معوض مستحق للغیر درآید خسارت بمیزان عوض

سلام در معاوضه حیاط ویلایی با باغ و درختان مثمر و ابنیه حق ابه و کنتور برق و اب بعد 35سال باغ که معوض با حیاط بوده مستحق للغیر درامده و معاوض از 4/5 باغ معوض خلع بد گردیده و منحصرا در بنای ملک مستقرست معاوض دعوای فسخ بیع بطرفیت ورثه معاوض داده و دادگاه حکم به ابطال بیع نامه و رد ثمن معامله را به معاوض داده و در اجرا در حال کارشناسی قیمت روز باغ است
سئوال در خلال تشکیل دادگاه هرچه اشاره و استناد به قرارداد معاوضه کردیم دادگاههای بدوی و تجدیدنظر نپذیرفتن
2- انچه اهمیت دارد و محل توجه است اینکه آیا در این ابطال ما نباید حیاط ایشان یا معادل قیمت روز انرا که عوض بوده را بدهیم؟ تفاوت قیمت حیاط با باغ الان 5برابر باغ گرانتریت؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند است تمام ابعاد مورد بررسی قرار گیرد تماس بگیرید