مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از موسسه اعتباری

با سلام خدمت وکلای عزیز
من سالها پیش مبلغ 140 میلیون در موسسه ... سپرده کوتاه مدت باز کردم ولی متأسفانه بعد مدتی اعلام بلوک شدن کلیه سپرده کردن و اعلام کردن که سپرده تونو بلوکه کردیم و نمیشه به خودتون برگردونیم ولی بعد مدتی گفتن سود که نیست ولی سپرده تون کم کم به خودتون برمگردونیم و کم کم هر از چند مدت واریز می کردن و مانده من 20 میلیون مانده بود در نزد موسسه که گفتن نمیشه بلوکه شده و پرداخت نمی کنیم و بعد ناراحتی زیاد گفتن برو هر جا که دستت میاد انجام بده تمام مسئولین رده بالا با ما هستن . و این کارها خیلی برای من ضرر شد . من الان چیکار کنم که به نتیجه برسم و پولم رو از این موسسه بگیرم . خواهشا میشه کمکم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ نیاز به اخذ توضیحات بیشتر در مورد سپرده گذاری
خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید