مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی

با سلام
بنده سفته ای را ب اجرا گذاشته ام
بمبلغ 200میلیون کارشناس از بنده درخواست رسید داره منم رسیدی ندارم چون پول نقد بوده شاهد هم خانواده م هستند
الان سوال من اینه قانون میگه سفته سند لازم الاجرا میباشد در دست داشتن سفته دال بر طلبکاری است اگه اینو قانون میگه کارشناس کیه که میگه رسید بیارید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دفاعیات خود را در دادگاه می توانید مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارشناسی وظیفه کارشناسی و پرداخت که شما به طرف مقابل پرداخت نمود ای را در قبال آن سفته دریافت داشته اید را انجام می‌دهد و لاغیر کارشناس در مقام قاضی و قضاوت نباید ورود پیدا نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سفته سند تجاری است ولی باید منشا صدور سند ، توسط قاضی دادگاه
احراز بشود و نه کارشناس