مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه اجرت المثل شخص ماذون

با سلام و عرض احترام
شخصی در اظهارنامه برای اینجانب نوشته که از سال 93 تا الان که سال 1400 است ماذون به تصرف یک دستگاه آپارتمان که سند 6 دانگ آن به نام اینجانب است بوده اید.لیکن الان از اذن خود رجعت میکنم.
دادخواست خلع ید داد و قاضی بدوی رای قطعی دادند.
ایشان اکنون دادخواست اجرت المثل از سال 93 داده اند.
با توجه به اینکه از ارکان دعوای اجرت المثل "غصب" است و ایشان با آن اظهار نامه اعلام کرده اند من ماذون بوده ام، آیا دعوای ایشان رای می گیرد؟
از طرفی ماده 337 قانون مدنی بیان می دارد:
هرگاه شخصی با داشتن اذن صریح یا ضمنی در جهت بهره برداری از مال دیگری اقدام به بهره برداری از سود و منفعت آن مال کند صاحب مال مستحق دریافت و مطالبه اجرت‌المثل از وی خواهد بود مگر اینکه معلوم شود که آن شخص ماذون در بهره برداری مجانی از آن مال بوده است.
آیا به استناد این ماده ایشان می تواند مدعی اجرت المثل گردد یا خیر.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به این مسئله مستلزم بررسی مدارک مربوط است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اگر ماذون در استفاده از منافع بدون پرداخت اجرتی بوده با استناد به این اظهارنامه میتوانید دفاع مناسبی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اذن به تصرف و استفاده از
ملک میتواند بلاعوض یا معوض باشد و خواهان باید اثبات نماید که اذن به
استفاده از ملک ، معوض و در ازای عوض بوده است و شما هم میتوانید
دفاع نمایید که اذن به استفاده ،
مجانی بوده است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استناد به این اظهارنامه میتوانید دفاع مناسبی نمایید