مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دندانپزشک

سلام خدا قوت
از دندانپزشکم بخاطر اینکه بد عصب کشی انجام داده و باعث شده دندونم عفونت کنه شکایت کردم از دندون هام عکس انداختم 10 تا دکتر نشون دادم گفتن ک مقصر دکتری بوده ک عصبکشی کرده منم شکایت کردم ازش
الان منتظر دادگاهم
فقط من لثم عفونت‌ کرده و از درد نمیتونم بخوابم میتونم دندون ها رو بکشم و بعد پیگیر شکایتم باشم یا نباید بکشم تا خود دادگاه و نظام پزشکی اعلام کنند؟
ممنونم از پاسخگویتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سازمان نظام پزشکی موجود را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر باید ابتدا توسط پزشکی قانونی معاینه بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام زودتر شکایت کنید به پزشکی قانونی ارجاع شوید بعد...