مشاوره حقوقی رایگان - محرم شدن با دختر در صورتی که حضانتش با مادرش باشه

محرم شدن با دختری که حضانتش با مادر باشه در صورتی که پدر دیوانه باشد در دسترس نباشه و مادر ازدواج مجدد کرده باشه و دختر باکره باشه
حکمش چیه ؟
میتونیم خودمون محرمیت رو بخونیم و محرم باشیم به هم برای موقت یا دائم ؟
اگه بخوایم محرم بشیم دائم یا موقت کنیم باید از چه کسی کسب تکلیف کنیم اجازه بگیریم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منظورتون ازدواج است بلی خودتون میتونید صیغه محرمیت را در حضور شهود قرائت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای ازدواج دختر باکره باید اجازه پدر یا پدربزرگ وجود داشته باشد یا از دادگاه اجازه بگیرید