مشاوره حقوقی رایگان - وظایف مدیر ساختمان

در ساختمان دزدی شده هم دوربین پارکینگ هم وسایل از انباری ها ولی مدیر ساختمان کلید باکس چک دوربین را نمیدهد واز خرید دوربین خودکار میکند الان چند ماه میگم همسایه ها عوض عوض شدن میمونها رو و قفل را عوض کنیم ولی هیچ کاری انجام نمیدهد و و بهش میگم باید هر ماه صورت خرج کرد ها رو بدی مش تفرقه میرود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اظهار نامه برای مدیر یابت این موارد بفرستید و اگر اقدامی نکرد دادخواست الزام مدیر را ارایه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موضوع را با سایر ساکنین مطرح و حل و فصل نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود از طریق قانونی قابل پیگیری است