مشاوره حقوقی رایگان - وظایف هیات مدیره و مدیر ساختمان

سلام. آیا درصورتیکه در صورتجلسه ساختمان بنویسیم تمامی مالکین در مورد خسارات وارده از طریق آسانسوربه شخص یا تعمیرکار،خسارات آتش سوزی، خسارت سرایدار و... مسئول هستند این مسئولیت به کلیه مالکین بر می گردد یا باز هم فقط مدیر ساختمان در قبال اینگونه خسارات مسئول است؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آسانسور باید بیمه شود و کل ساختمان هزینه ها بر عهده کلیه مالکین است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ناشی از تقصیر هریک از ساکنین باشد وی مسئول است