مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه برای فرزند با سند قطعی

سلام وقت بخیر.
مادرم، چندین ملک برای خود دارد و یکی از ملک هایش را فروخته و با دریافت وام بانکی که به نام خود من،است به همراه پول ملک فروخته شده، برایم خانه ای را خریده، سند قطعی نیز به نام بنده میباشد. در واقع سهم ارث را زود تر دریافت کردم. حالا میخوام خانه را بفروشم و در محله ای بهتر خانه ی دیگری بگیرم، اما مادر‌ میگن که باید خانه ی خوبی باشد و من هم رضایت داشته باشم اگر نه میتونم خانه رو‌پس بگیرم و سند را به نام خودم بزنم،
میخوام ببینم میتونه همچین کاری را انجام دهد یا خیر؟ من مالک هستم و سند دارم و اختیار هر گونه دخل و تصرفی کامل با من است؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می تواند سند شما را باطل کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی می تواند سند شما را باطل کند