مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت ملاقات فرزندان

سلام .وقت بخیر ببخشیدهمسر من فوت شدن و من دوفرزند کوچک دارم .خانواده پدرشوهرم هفتگی برای ملاقات بچه ها میومدن ولی بعدبه خاطر مشکلات خانوادگی ارتباط قطع شد .ازدادگاه وقت ملاقات گرفتن اگر بچه ها حاضربه رفتن نشدن آیا دادگاه میتونه به اجبار بچه ها روببره واگر نرفتن برای من مشکلی ایجاد میشه .6ساله و9ساله هستن .ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ترتیبش در رای مشخص شده اگر مشکلی هست با شعبه در میان بگذارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقت ملاقات برای اقوام معمولا در حد چند ساعت است بعید است یک روز کامل یا بیشتر ملاقات بدهند .
فرزند 9 ساله شما اگر دختر است مختار است .
فعلا منتظر نتیجه دستور موقت باشید به نظر مورد پذیرش قرار نگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ملاقات الزامی است مگر دادگاه به مصلحت طفل نداند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شما خیر اگر نرفتن از شعبه مربوطه پیگیری کنید
تحت شرایطی با دستور دادگاه می توانند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه جایی را تعیین میکند تا ملاقات صورت بگیرد ومعمولا چند ساعت به عنوان زمان ملاقات در نظر گرفته میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر میل و اراده بچه‌ها بر عدم ملاقات با آنها باشد تکلیف برای شما بار نیست ولیکن توصیه می شود این موضوع توسط مرجعی که ملاقات باید انجام شود منعکس شود که بچه ها تمایلی به ملاقات با اشخاص مذکور ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که بچه مخالفت کند خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نمی توانند اجبار نمایند با توجه به نصلحت اطفال تصمیم گیری می گردد