با سلام.اقامتگاه قانونی زوج در حال حاضر در شهرستان بوده فلذا باید در دادگاه محل اقامت خوانده طرح دعوی شود.
سلام. وفق ماده 12 قانون حمایت خانواده زوجه می تواند در محل اقامت خود طرح دعوا نماید
اما نسب به ممانعت از حق باید از دادگاه شهرستان محل اقامت زوج اقدام نماید
با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه اینک مرد در شهرستان قرار دارد و ملاقات نیز باید در همانجا صورت بگیرد و ممانعت از ملاقات در شهرستان صورت گرفته لذا محل وقوع جرم در شهرستان محل سکونت ایشان بوده و باید در همانجا شکایت شما انجام شود.
سلام " بزعم حقیر چونکه زوجه از همسر خود طلاق بائن گرفته و رابطه نکاح گسسته است و زوجین سابق در حال حاضر نسبتی با یکدیگر ندارند الا اینکه والدین طفل مشترک هستند لذا به نظر می رسد مادر طفل نتواند به استناد ماده 12 قانون حمایت خانواده ، دعاوی و امور خانوادگی خود را به عنوان زوجه سابق و مادر طفل در محل سکونت خود اقامه نماید و اگر هم این امکان با منع قانونی مواجه نباشد با توجه به اینکه حضانت طفل بر عهده زوج سابق و پدر قرار گرفته و محل نگهداری طفل و امکان ملاقات او در شهرستان است لذا بهتر است بر اساس ماده مذکور که این امکان به زوجه سابق و مادر طفل داده شده که بتواند در دادگاه محل اقامت خوانده (پدر طفل) اقامه دعوی نماید ، طرح دعوی در شهرستان محل اقامت خوانده صورت پذیرد که با اصل صلاحیت نسبی و محلی دادگاهها سازگارتر است .
سلام علیکم.دادگاه صالح محل اقامت زن.یاالله
با سلام با نظر همکار محترم سرکار خانم اعتمادیان موافقم.
دادگاه محل اقامت زوجه و یا دادگاه شهرستان هر کدام که راحت تر هستید شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیام ارسال دارید
سلام در خصوص ملاقات وفق ماده 12 میتوان در محل اقامت زوجه طرح دعوی نمود ولی درخصوص ممانعت از حق محل وقوع جرم صالح به رسیدگی میباشد
سلام دادگاه محل ملاقات
اولا طبق ماده 54 قانون حمایت از خانواده که بیان میدارد هرگاه مسئول حضانت، از انجام تکالیف مقرر خود داری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذیحق شود، برای بار اول، به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار، به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود. در اینجا منظور از حداکثر مجازات مذکور مد نظر مقنن در صورت تکرار با استنباط از تبصره 3 ماده 19 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1399 که اشعار میدارد ..... تشخیص مجازات شدیدتر، مجازات حبس ملاک است ..... ملاک حداکثر محازات درجه هشت یعنی حبس تا سه ماه می باشد نه حداکثر مجازات جزای نقدی درجه هشت لذا؛ اعمال جزای نقدی برای بار دوم حتی با فرض حداکثر آن یعنی سی میلیون ریال اشتباه است و بایستی حبس اعمال شود ثانیا حسب ماده 41 قانون حمایت از خانواده که عنوان گردیده ..... دادگاه در صورتی که مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند و یا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذیحق شود، میتواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیشبینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند زوج میتواند دادخواست سلب حضانت و یا تعیین ناظر بر حضانت تقدیم و دادگاه با رعایت مصلحت طفل و ملاحظه و احراز منع ملاقات از ناحیه زوجه به موجب احکام صادره محکومیت زوجه تصمیم می گیرد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.