مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

سلام ما یک ساختمان 6 واحد هستیم که هم ملک هستیم برای ریموتی کردن درب پارکینگ 5 واحد موافق ویک واحد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مخالف میباشد که واحد مخالف تنها مستاجر این ملک میباشد و مالک این واحد به علت ساکن نبودن در ملک عدم همکاری را انجام میده راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مستاجر وظیفه ندارد و این موضوع را همه میدانند که هزینه ریموتی کردن درب با مستاجر نیست، شاید مستاجر یک ماه دیگه قراردادش تمام بشه چرا باید هزینه ای پرداخت کنه؟
شما باید هزینه را از مالک بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید درب را عوض و سپس به طرفیت مالک برای مطالبه وجه توسط مدیر ساختمان اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تمام مالکین متصرفین هزینه ریموت را با توجه به نظر اکثریت پرداخت نمایند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رضایت اکثریت ملاک می باشد