مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

سلام من ابان ماه امسال تصادف کردم عابر بودم و یک ماشین به من زد و در رفت و اوژانس منو برد بیمارستان ومن رانندع که به من زد فرار کرد من پام پلاتین رفت و دندونم هام دوتاش شکست الان بهمن ماه هستش می خواستم شکایت کنم اما اونجا دوربین نداره ایا در صورت پیدا نشودن شخصی که به من زده دیه به من تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه از صندوق تامین خسارات بدنی داده میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما میتوانید درخواست مطالبه دیه از دولت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دیه از صندوق تامین خسارات بدنی داده میشود اما بای اقبات شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر و گفتگوی متقابل خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله از صندوق خسارت بدنی داده خواهد شد