مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پایان حبس چند ماه است؟

سلام. وقت بخیر.
دادگاه به من 6 ماه حبس غیابی داده. میخواستم بدونم که آیا میتونم از بیرون از زندان پایان حبس بزنم وبه زندان نرم؟؟یا اینکه اگر برم زندان میتونم همون روز اول یا هفته اول ورودم به زندان پایان حبس بزنم و آزاد بشم؟؟ سابقه اولم هست. متشکرم.
لطفا جواب بدید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم غیابی کیتوانید واخواهی نمایید یا نسبت به حکم تمکین کرده و پابند الکترونیکی درخواست نمایید تا به زندان اعزام نشوید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام سوال مبهم است در صورت راهنمایی و مشاوره بیشتر و روشن تر باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد و این امر لازمه اش تماس از طریق پنل کاربری سایت دادراه است بدین وسیله به تمامی سوالات خود خواهید رسید