مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث مادر

سلام وقت بخیر.
مادر من تیکه زمینی داشتن ک این زمین رو بین فرزندان تقسیم کردن،و مبلغی ب عنوان سهم من بهم دادن.(سهم ب طور یکسان تقسیم نشده)
در حال حاضر مادر من فوت کرده.
ایا میتوا شکایت کرد و دوباره اون زمینو بین ورثه بخش کرد یا ن؟
ممنونم?

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون شما با اخذ وجه تقسیم را پذیرفته اید