مشاوره حقوقی رایگان - قدرت ثبت شرکت

آیا من اگر شرکتی تعاونی مصرف خصوصی ثبت کنم و لوازم خانگی و اداری اقساطی به کارمندان رسمی بفروشم آیا امکان گرفتن گواهی کسر اقساط از آن اداره جنبه قانونی داره و در صورت پرداخت نکردن مشتری میشه از آن اداره مربوطه تقاضای دریافت اقساط را کرد و واریز به حساب شرکت من طبق مانده بدهی مشتری پرداخت کنه؟ آیا امکان نکردن و تفره رفتن آن اداره وجود داره

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که قراردادی با آن شرکت جهت ارائه خدمات به کارکنان منعقد نماید و تعهد پرداخت نمایند بله