مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

با سلام اینجانب توسط فردی بصورت پیامکی مورد تهدید به قتل با اسلحه قرار گرفته ام و ی بار دیگه بازم تهدید به زیر گرفتن با ماشین شده ام اما هیچ اقدامی از طرف تهدید کننده تاکنون صورت نگرفته است در قبال این حرکت من هم شخض تهدید کننده را تهدید به خودکشی کرده ام که اگه دست از سرم برنداره خودمو میکشم آیا من میتونم از ایشان به جرم تهدید شکایت کنم؟ آیا ایشان میتواند از من به دلیل اینکه تهدید به خودکشی کردم شکایت کند؟ احکام صادره چگونه خواهد بود؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما میتوانید نسبت به تهدیدات ایشان شکایت نمایید و تهدید به خودکشی نمی تواند جرم باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام.بله شما میتوانید به جرم تهدید شکایت کنید.در مورد سوال دوم تهدید به خود کشی جرم نمیباشد

یک وکیل :

سلام شما ميتوانيد از ايشان براي تهديد به قتل شكايت كنيد اگر از طريق پيام رساني مثل تلگرام متن ارسال شده باشد تقريبا اثبات ارسال پيام از جانب آن شخص مشكل و غير مقدور است ولي اگر از طريق شركت ايرانسل يا همراه اول پيام داده امكان رهگيري و اثبات آن وجود دارد در خصوص تهديد به خودكشي از جانب شما جرمي متصور نيست اين عمل تهديد به خودكشي شما نهايتاًبه عنوان شروع به افتراء تحليل ميگردد كه مجازاتي براي آن در قوانين ايران پيشبيني نشده است.

پرسشگر :

طرف تهدید کننده از طریق پیامک( ایرانسل )بنده راموردتهدید قرار دادن اما آیا صرف*** پیامک های ارسالی باتوجه به اینکه طرف دارای تحصیلات بالا وعلم کافی وتوان عملی کردن تهدید رودارن دارند برای اثبات تهدید کافیست؟

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم و در مورد سوال آخر بله کافیست