مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

ضامن کسی شدم که دیه داشت فیش حقوقی گذاشتم حسابم بعلت دیه از اجرای احکام از بانک مرکزی تهران مسدود شد رضایت دادم که از حسابم که مسدود هست برای دیه برداشت کنند دادگاه نامه داد که اجرا بشود چند روز طول میکشه که از حساب برداشت کنند و حسابم رفع مسدودی بشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد بستگی به پیگیری شما دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل پیش بینی نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بلافاصله مبلغ برداشت خواهد شد و
برای رفع توقیف از حساب شما باید به
اجرای احکام درخواست بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض وصول نامه بانک از حساب شما کسر خواهد شد زمان نامشخص است