مشاوره حقوقی رایگان - سوء اثر چک برگشتی

باسلام من سال 94 مغازه ای داشتم و چکی کار میکردیم ، شریکم کلاهمو برداشت و من موندم با حدود 100 تا چک برگشتی بدون اینکه به دادگاه برکشه کار بصورت مسالمت امیز با صاحبان چک کنار اومدم و بهشون پرداخت کردم ولاشه چکها را دریافت کردم اما تو جمع کردن مغازه تعدادی از این چکها گم شده . حال برای سو اثر این چکها چه کاری باید انجام بدم الان حدود 86 برگ چک دستمه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به بانک مراجعه کنید و درخواست مفقودی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به بانک مراجعه کنید و درخواست مفقودی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صاحبان را میشناسید مراجعه و رضایت بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به بانک مراجعه و درخواست مفقودی بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به بانک مراجعه کنیدبرای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید