مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده مدتی در شرکتی که تحت قرارداد با فست فودها و رستوران ها بود بعنوان پیک کار میکردم و از آنجایی که کارتخوان در اختیار من قرار دادند بابت تضمین سلامت دستگاه کارتخوان سفته ای من باب ضمانت در اختیار کارفرما قرار دادم.
متاسفانه اهمال کاری کردم و سفته را سفید تحویل دادم و مشخصات را نوشته و امضا کردم اما هیچگونه نوشته ای مبنی بر تضمینی بودن سفته قید نکردم
بعد از 3 ماه کار، بدلیل مشکلات پیش آمده نتوانستم سر کار حاضر شوم، و دستگاه کارتخوان را نیز سالم تحویل دادم
حال که طلب دریافت سفته ام را دارم و همین طور حقوق نصف ماه کارکردم را، کارفرما بدنبال تلافی است و سر لجبازی قصد پس دادن سفته و حقوقم را ندارد.
متاسفانه با کم کاری هایی ک انجام دادم و مستندات مدارک ندارم دستم به هیچ جایی بند نیست
امیدی به پس گرفتن ندارم مگر اینکه مفاد خاصی وجود داشته باشد ...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به
بررسی مدارک و مستندات و اخذ
توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه بدهید و اگر باز تحویل نداد دادخواست استرداد سفته

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید اظهارنامه رسمی به کار فرما ارسال وتضمینی بودن سفته واسترداد انرا درخواست نمایید