مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث وراث

سلام ، پدرم فوت کردن و ایشان دو فرزند دختر دارند ، از مادر ما هم چند سال قبل جدا شده اند ، مادر پدرم در قید حیات هستند و سه تا عمه هم دارم. سهم الارث به چه صورت محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

شماباید انحصاروراثت کنید وسهم همه وراث مشخص خواهد شد درضمن پسر دوسهم ودختر یک سهم ارث میبره از ماترک .

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مادر متوفی یک ششم و دختران دو سوم سه عمه هیچی
درصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط شما دو دختر و مادر پدرتان ارث میبریدمادر یک ششم ارث را میبرد و شما دو سوم

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام مادر متوفی یک ششم دختران دوسوم و عمه هیچی نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 1/6 سهم مادر و 2/3
سهم دو دختر به صورت مساوی و باقیمانده ماترک هم بین دو دختر و مادر به نسبت تقسیم خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادر بزرگ یک ششم و دختران دو سوم ارث میبرند .

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مادروفرزندان ارث می برند به عمه ارث نمی‌رسد

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام سهم مادربزرک یک ششم از ماترک ومابقی بین دو دختر به صورت مساوی تقسیم خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید