مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی

سلام خسته نباشید.من یه پسر خاله دارم که پدر هم نداره ونان اوره خانواده است که 3سال حکم زندان داره که سه ماه کشیده.این پسرخاله من راننده شوتی بود از این ها که افغانی جابه جا میکند.یه شب درگیری که با کسانی که دزد بودند ومیخواستند افغانی ها را از این ها که 14 نفر شوتی بود بگیرند که در درگیری که پیش میاد یکی از ماشین های دزدها چپ میشد ویکی از دزدها با اسلحه که داشته تیر در میره وکشته میشد.که بد از دستگیری پسرخاله من وهمه شوتی ها یکی از این شوتی که اسلحه داشته که اول گفتند تو کشتی اون فردا که حکم قصاص دادن که بدان با تلاش وکیل ونظر پزشک قانونی مشخص شد که خودش تیر در کرده و کشته شد و3تا شاکی هم روی این پروند 14 نفر است.حالا از چه راهی میشد کمک کرد تا پسر خالم بتواند بیاد بیرون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است وکیل بگیرید اگر از لحاظ مالی مشکل دارید وکیل معاضدتی بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود