مشاوره حقوقی رایگان - عده طلاق

سلام. خسته نباشید
من و همسرم درحال طلاق هستیم. حدود هشت ماه هست که دادخواست طلاق دادند اما هنوز حکم دادگاه صادر نشده. در این هشت ماه هیچگونه دیدار و برخوردی با یکدیگر نداشتیم. آیا بعد از طلاق سه ماه عده واجب هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عده طلاق بستگی ب نوع طلاق دارد . اگر طلاق توافقی باشد و با وکالت در طلاق ، بنابراین از نوع خلع است . مدت زمان زیادی است که متعارف نیست . توصیه میشود برای در یافت اطلاعات کاملتر یک نوبت از پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بعد از جار شدن صیغه طلاق عده رعایت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت عده طلاق جهت جلوگیری از اختلال نسل میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله بعد از اجرای صیغه طلاق نگه داشتن عده الزامی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید بعد از جار شدن صیغه طلاق عده رعایت شود