مشاوره حقوقی رایگان - کروکی پلیس چقدر ارزش دارد نسبت به تصادف زنجیره ای

سلام من داخل اتوبان اصفهان پشت ترافیک پشت سر یه برلیانس قرار داشتم که یه یک 206از پشت با سرعت و صدای جیغ ترمز محکم به ماشین من زد و جلوی ماشین من به پشت ماشین جلویی برخورد کرد و بعد از چند ثانیه یک خودروی سمند از پشت به 206زد که باز هم ما به ماشین جلویی زدیم اما در هر دوتا ضربه پای من روی ترمز بود که ماشین جلویی اسیب نبینه که ماشین من از جلو ضربه کم به ماشین جلویی زد اما از عقب کامل جمع شد.پلیس اومد واسه کروکی سر صحنه سمند رو مقصر 206کرد و 206رو مقصر ما دوتا و کروکی داد و گفت برین بیمه و خود راننده 206کروکی رو امضا کرد ک مقصره و من به همراه راننده برلیانس رفتیم صبح بیمه و تعیین خسارت شد کارشناس اومد دید ماشین من و برلیانس رو ااخرای کارمون بود که دیدم راننده 206اومد و گفت من اعتراض دارم میخواستم ببینم اعتراضشون نسبت به فیلمی ک از تصادف داریم و کروکی پلیس و اتمام کار بیمه قابل اجرا است یا نه ؟و اینکه من برم ماشینمو بزارم درست کنه صافکار یا احتمال داره طول بکشه بخاطر اعتراض ایشون کع من مقصر ماشین برلیانس هستم که از پشت ینی من به اون زدم طول بکشه کار بیمه ک فقط 206مقصر ماشین من باشه نه برلیانس؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید کارشناس راهور مقصر را بر اساس شرایط تعیین کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید