مشاوره حقوقی رایگان - چک تحویل آپارتمان

باسلام. سال98یکواحد آپارتمان رابه صورت پیش فروش خریداری نموده ام. فروشنده بعداز2سال و بدون تحویل ملک؛ چک تحویل را برگشت زده است. تکلیف من چیست. باتشکر

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام چنانچه در قرارداد وصول چک منوط به تحویل ملک شده است میتوانید شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر در قرارداد شرط شده باشد نمی تواند اقدام قضایی انجام بدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید