مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو

با سلام بنده 4 ماه قبل یک ماشین با قولنامه نمایشگاه خودرو خریدم به صورت اقساط و در زمان خرید خلافی گرفتم هیچ شکایتی روی ماشین و پلاک نبود ولی الان که اقساط تموم شده و برای سند زدن رفتم پلیس 10 خلافی نداد و گفت شاکی دارد . و همه مدارک و برگ سبز خودرو دست من است . باید چیکار کنم . آیا میتونم با قولنامه فک پلاک بگیرم ؟ ممنون میشم کمک کنید .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر تاریخ توقیف زودتر از تاریخ بیع نامه باشد ک معامله فسخ است امااگر تاریخ بعد از بیع نامه است امکان رفع توقیف وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست اعتراض ثالث
اجرایی را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توقیف شده باشد باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ماشین توقیف است اعتراض تالث اجرایی بدهید