مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی و اخاذی

سلام
دوستم به بهانه قلیان کشیدن منو به خانه ای برد.بعد یک خانومی وارد منزل شد و علم شنگه راه انداخت ک تو مزاحم من میشوی بعد با تهدید قمه گوشی منو گرفتن و بعد تغییر دادن تاریخ و ساعت گوشی بخودشان پیام میدادن و بعد به خانومم زنگ زدن گفتن شوهر تو مزاحم خواهر بنده میشود و الانم در حال رابطه جنسی گرفتیمش بیا اینجا بعد با زور و تهدید چند تیکه از لباس بنده رو کندن و کلماتی همچون بگو که من غلط کردم ببخشید و ... یادم دادن ک گفتن درصورت اینکه اینارو نگی میکشیمت منم مجبور شدم بگم و اونام فیلمبرداری میکردن بعد اومدن همسرم اونارو نشون همسرم دادن و به پلیس زنگ زدن بعد در اونجا مشخص شد که خواهرشون نبوده و کاملا باهمدیگه غریبه اند
بعد زن تو دادگاه گفت که بنده ب زور وارده منزلشون شدم و دوستم گفت مزاحم خواهرم میشد ما با تلفن کشیدیم اوردیمش اینجا و دختر کوچکش گفت درب منزل ما خراب بود این اقا یهویی وارد منزل ما شده
خلاصه تناقض در اظهاراتشان زیاد است و قاضی بخاطر تناقض حرفاشون بمن گفت ک بجرم ادم ربایی اخاذی و افترا شکایت کن منم شکایت کردم
لازم بذکر است خانوم دارای سابقه پرونده ی منکراتی هستش و گوشی دوستم توسط آگاهی توقیف شده است
حال با این توضیحات سوال اینکه آیا جرم ادم ربایی براشون زده میشه یا چه جرم هایی متوجه ایشان است؟
آبروی بنده با این کارشان رفته است
و باعث خرابی شغلم شده است
لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه به اتهامات رسیدگی میکنه و با دلایل محکوم میشن

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال طولانی لطفااز پنل مشاورتلفنی تماس بگیرید...

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد