مشاوره حقوقی رایگان - سند سیم کارت

12سال پیش(89/09/01) از دوستم که موبایل فروش بوده سیم کارت خریدم مدارکم رو گرفت و بعد از یک هفته گفت برو فلان دفتر سند رو بگیر و من هم انتقال گیرنده رو امضاکننده و سند گرفتم. سیم هم بنام من هست. حالا همون شخص شکایت کرده با عنوان جعل سند و ادعای سیم کارت داره 2بار منع تعقیب خورده بخاطر مرورزمان و حالا تجدید نظر رای رو برگردونده .
لطفا موارد قانونی که میتونم ارایه بم رو بفرمایید ممنونم ضمنا کارشناس خط گرفته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دفاعیات خود را مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میتوانیددفاعیات خودرامطرح نمایید