مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک توسط خریدار خودرو

باسلام بنده ماشینم رادوماه فروختم ودرطول این دوماه بیش 50خلافی برایم امده که چندین بار هم ب خریدار تذکر داریم و اعتنایی نمیکند وبی توجه هست نسبت ب تعویض پلاک شکایت کردم ولی توقیف نشد ایا میتوانم شخصا پلاک را از روی ماشینش در بیارم ممنونم از وقت گرانبهیتان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید قانونی تعویض پلاک شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر این کار اشتباه است شما باید درخواست فک پلاک از طریق راهور یا پلیس به اضافه ده دهید تا ماشین توقیف شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر فقط از طریق مرجع قضایی اقدام کنید