مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام

چند وقت پیش دوچرخه یکی از همکاران که در پارکینگ بوده دزدیده شده و اون شخص امده از طریق روابطی که داشته در اداره اگاهی صحبت کرده و اسم پنج نفر از همکاران را داده و اداره اگاهی ما رو خواستن بدون اینکه بدونیم برای چی خواستنمون و از ما بازجویی کردن و بدون اینکه پرونده سرقت تشکیل شده باشه . در حال حاضر در محل کار همه ما رو دزد خطاب میکنن و آبرویی برامون نمونده .

میخواستم بدونم ما چجور میتونیم اقدام کنیم در جهت این اتفاق

سپاس

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر به شما اتهام سرقت زده شد و تبرئه شدید میتوانید اعاده حیثیت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما به عنوان مطلع احضار شده اید و هیچ اتهامی به شما زده نشده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تحت شرایطی می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام افترا و نشر اکاذیب نیاز به دلیل و اثبات دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.