مشاوره حقوقی رایگان - پایان قرارداد اجاره

سلام وقت بخیر. 29 فروردین امسال خونه ای رو اجاره کردیم. بدلیل نارضایتی از صاحبخونه و مکان و ( اینکه از وقتی وارد خونه شدیم وسایلها یکی یکی خراب میشدن و هزینه هر کدومشون رو بالاجبار خودمون دادیم )تصمیم گرفتیم زودتر از موعد از اونجا بلندشیم. پشت قولنامه آورده شده که تا تاریخ 1400/11/25 مهلت داریم از اونجا بلند شیم که ما در تاریخ 1400/11/14 کلا خونه رو تخلیه کردیم و کلید رو هم ازمون گرفتن. صاحبخونه یه تومن رو بابت اینکه پول گاز رو باید بدین و چندتا لامپ باید بگیرین پیش خودش نگه داشت و گفت هروقت اینا رو درست کردین بهتون برمیگردونم. الان همون خونه اجاره رفته و قراره از اول اسفند مستاجر بیاد اونجا. صاحبخونه هم کل اجاره یکماه رو کامل ازمون گرفت درحالیکه ما نصف ماه رو اونجا نشستیم و تا 24 هم زمان داشتیم. میخواستم ببینم آیا چنین چیزی درسته که صاحبخونه انجام داده یا نه؟ بخدا اینقدر هزینه خرابی وسایلشون دادیم خسته شدیم کولر، پکیج، آیفون، لامپهای هالوژن که تاریخ انقضاش تا 97 بود ما که رسیدیم اینجا یکی یکی سوخت و تقریبا نصف بیشترش رو عوض کردیم). راهی هست که بشه نصف پول اجاره این ماه رو ازشون بگیریم. بخدا 600 تومن هم واسمون پوله اونم تو زمونه به این سختی. ممنون میشم راهنماییم کنین، سپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر رسید یک تومن را گرفته اید باتوجه به رسید امکان مطالبه ان هست..