مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مغازه به عنوان انبار

سلام وقت بخیر، مغازه ای رو اجاره کردم به عنوان انبار که برج 8 سال 99 تاریخ قرارداد تمام شده و الان بعد از 5 ماه از پایان قرارداد مغازه رو خالی کردم و از صاحب مغازه خواستم که برای گرفتن کلید و تسویه حساب بیاید و مغازه رو تحویل بگیرد ولی در مورد تسویه حساب که اجاره رو بالاتر برد و ما قبولدار نشدیم به مشکل خوردیم و کلید رو تحویل نگرفت، با این صحبت که تا هر موقع که قبولدار نشین مغازه در اختیار شماست و باید اجاره بدین، میخواستم بپرسم حرف ایشون به جایی میرسه که مغازه رو تحویل نگرفته و اجاره رو بدون قرارداد جدید بالا برده و الان که خالیه بخواد اجاره بگیره؟

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

مال اجاره را به حساب دادگستری واریز نمایید وکلید رو با توجه به اینکه تحویل نگرفتن با صورتجلسه نیرویاتنتظامی تحویل امین

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
جهت تحویل کلید به شورای حل اختلاف محل مراجعه کنید.

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

شما زمانی میتونید مدعی تخلیه بشوید و از پرداخت هرگونه اجاره بها مبرا شوید که تامین دلیل برای تخلیه گرفته باشید و کلید ملک را به شورای محل مربوطه تحویل داده باشید و متعاقبا اظهارنامه ای مبنی بر تخلیه به موجر ارسال نمایید در غیر اینصورت مکلف به پرداخت اجرت المثل واحد استیجاری خواهید بود