مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مال پدر توسط پدر

بنام خدا باسلام وخسته نباشید به شماعزیزان که دراینسایت فعالیت دارید بنده فردی48ساله ودوفرزند و همسر دارمو معلولیت جسمیو مددجو هستم سال پیش پدرم اموالش رابرادرانم تقسیم کرد و یک قطعه زمین راهم به برادرم اضافه داد و گفت مال خودم است دوست دارم به هرکسی بدهم حالا ایا با توجه به شرایط بنده میتوانم پدرم را از راه قانونی وادار به کمک به من شود چون نه قادر به کار هستم و نه اموالی دارم ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تمکن مالی پدر شما در حدی باشد که بتواند بدون ایجاد مشکلی در زندگیش به شما نفقه دهد و شما هم واقعا نیاز مند باشید میتوانید دادخواست نفقه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هر شخصی در زمان حیات
خود می تواند تمام اموال خود را به
هر شخصی که بخواهد انتقال بدهد یا
هبه نماید یا صلح نماید